DUNDER.HU ÁLTALÁNOS SZERZŐDÉSI ÉS FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK (ÁSZF)

Felhasználási Feltételek (ÁSZF)

Általános tudnivalók a www.dunder.hu használatával kapcsolatban: a www.dunder.hu célja, hogy bővülő szolgáltatásait és áruválasztékát elérhetővé tegye érdeklődő vásárlói számára. A rendszer működése egyszerű, az oldalon regisztráció nélkül is lehet böngészni, nézelődni.

Távszerződés

A szerződés tárgya a www.dunder.hu oldalon található termék vagy szolgáltatás. Tulajdonságait, jellemzőit az ahhoz tartozó konkrét oldalon ismerheti meg.

A megrendelőlap kitöltésével és elküldésével és annak a www.dunder.hu e-mail által történő visszaigazolásával a 17/1999. (II.5.) Kormányrendelet alapján távollévők közötti szerződés jön létre a DUNDER.HU (Dunder Krisztián egyéni vállalkozó – Székhely: 3800 Szikszó, Babits M. u. 2., levelezési cím: 3521 Miskolc, Méz u. 7.), e-mail: ugyfelszolgalat @ dunder. hu, Nyilvántartási szám: 5117155, Adószám: 61558014-1-25, képviselő neve: Dunder Krisztián) mint Szolgáltató, valamint a Megrendelő, mint Vevő között az alábbi feltételek szerint:

A Szállító köteles postai úton vagy futárszolgálattal  a Vevő által a Megrendelőlapon kiválasztott terméket az azon megjelölt szállítási címre eljuttatni. Amennyiben a megrendelés teljesítése bármilyen okból akadályba ütközik, úgy a Szállító köteles haladéktalanul e-mail vagy telefon útján felvenni a kapcsolatot Vevővel a továbbiak egyeztetése érdekében. Vevő köteles az általa feladott Megrendelőlapon megjelölt és a Szállító által a megadott címre kiszállíttatott terméket átvenni, a Szállító által küldött visszaigazoláson feltüntetett vételárat (amennyiben azt Szállítás előtt nem rendezték) – mely a termékek csomagolási és szállítási költségeit is tartalmazza – készpénzben a kézbesítő részére kifizetni. Az itt nem szabályozott kérdésekre a Polgári Törvénykönyv, valamint a távollévők között kötött szerződésekről szóló 17/1999.(II.5.) Korm. számú rendelet szabályai az irányadóak. A honlap használatának segítségével létrejövő szerződések nyelve a magyar, az ily módon kötött szerződések nem minősülnek írásba foglalt szerződésnek, és azokat a www.dunder.hu nem iktatja.

Vásárlás, rendelés menete

Amennyiben a terméket meg szeretné vásárolni/rendelni, azt a termék/szolgáltatás oldalán teheti meg. A megrendelő űrlap sorait egymás után kell kitölteni. Itt adhatja meg adatait, szállítási és számlázási címét, majd kérjük, ellenőrizze az adatait! Ha valamely adat hibás, a megrendelés elküldése előtt még módosíthatja. Az űrlap végén választhatja ki a fizetési módot. A vásárlás véglegesítéséhez a megrendelő űrlap alatt található gombra (Megrendelem, vagy hasonló szöveg). Az adott megrendelés elküldött adatait az elküldést követően már nem lehet javítani.

Felvilágosítás, speciális kérés és esetleges probléma esetén kérjük, keresse meg a www.dunder.hu ügyfélszolgálatát az ugyfelszolgalat @ dunder.hu címen.

Megrendelését munkanapon 48 órán belül, a megadott e-mail címre küldött elektronikus levélben visszaigazoljuk. Kérjük, a visszaigazolást minden esetben várja meg. Kollégáink ellenőrzik a megrendelését, és a visszaigazolásban tájékoztatjuk a termékek állapotáról, a kiszállítás időpontjáról. Amennyiben a visszaigazolás az adott határidőn belül nem érkezik meg, nem köteles a terméket megvenni, vagy a szolgáltatást igénybe venni.

A megrendelt terméket a visszaigazolás szerint, utánvétes megrendelés esetén postai küldeményként küldjük a megadott szállítási címre. A szállítást postai levélküldés (elsőbbségi és ajánlott) igénybevételével tudjuk megoldani, melynek költsége a Magyar Posta Zrt. mindenkori díjszabása szerint alakul (www.posta.hu). Előzetes banki átutalás esetén a kézbesítés díját bizonyos esetekben a DUNDER.HU magára vállalja, erre vonatkozó pontos információkat a termék oldalán talál a megrendelési felületen.

A termék árát, és a csomagküldés költségét kétféleképpen fizetheti:

Az árucikk mellett feltüntetett ár az árucikk bruttó vételára, amely tartalmazza az általános forgalmi adót is. A termékek mellett szereplő vételárak biztosan nem változnak meg a megrendelés leadása és az árucikkek kézhezvétele közötti időszakban.

A www.dunder.hu-t üzemeltető mindenkor betartja az árukereskedelem tisztességes etikai normáit. Bármilyen felmerülő probléma esetén a vevők érdekeinek maximális figyelembevételével járunk el. A termékismertetőnél leírtakat oly módon terveztük, hogy semmiképpen ne adjunk félreérthető információkat.

Garancia

Terméinket a gyártó által biztosított, a Fogyasztóvédelmi Törvényben előírtakkal összhangban lévő jótállási feltételekkel hozzuk forgalomba.

A vásárlástól való elállás joga, módja, következményei

A vevő jogosult a megrendelést követően, de még a kiszállítás megkezdését megelőzően a vásárlástól elállni. Ezt az igényét jelezheti e-mailen az ugyfelszolgalat @ dunder.hu címen. Ebben az esetben a vevőt semmilyen költségviselési kötelezettség nem terheli. Bizonyos forgalmazott terméink speciális volta miatt az elállás jogára speciális szabályok vonatkozhatnak.

Amennyiben a vásárlástól az áru átvételét követően el kíván állni, akkor azt a következő módon teheti meg:

Adatvédelem

Tájékoztatjuk vásárlóinkat, hogy megrendeléseik vagy egyéb technikai eszköz útján megadott személyes adataik nyilvántartásunkba kerülnek. Ezeket az adatokat bizalmasan kezeljük, az adatokat kizárólag piackutató és ajánlattevői tevékenységhez használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk át. Adatkezelési alapelveink összhangban vannak az adatvédelemmel kapcsolatos hatályos jogszabályokkal. Az adatvédelmi és adatkezelési szabályokról részletesen itt olvashat: www.dunder.hu/adatvedelem.

A Vásárlói adatok a szállítás és kézbesítés idejére átadásra kerülnek a szállító cégnek (Magyar Posta Zrt.).

Az Ön adatait írásos vagy e-mailben történő kérésre bemutatjuk, módosítjuk vagy töröljük (kivételt képeznek azok a számla adatok, melyeknek megőrzésére a Számviteli Törvény kötelez).

Bízunk benne, hogy termékünk minősége, és könnyű hozzáférhetősége Önök számára is kellemes élmény lesz. Nagy gondot fordítunk arra, hogy minél egyszerűbben tudjanak vásárolni oldalunkon!

Amennyiben további kérdései vannak a www.dunder.hu web site működésével kapcsolatban, keresse kollégáinkat az ugyfelszolgalat @ dunder.hu címen.

Üzemeltető adatai:

DUNDER.HU
Dunder Krisztián egyéni vállalkozó.
Székhely: 3800 Szikszó, Babits M. u. 2.
Levelezési cím: 3521 Miskolc, Méz u. 7.
Email: ugyfelszolgalat @ dunder.hu
Nyilvántartási szám: 5117155
Adószám: 61558014-1-25
Adatkezelési lajstromszám: NAIH-56885/2012
Képviselő neve: Dunder Krisztián

Bejegyezve: 1999.

Ezen ÁSZF 2013. június 30-ig érvényes verziója letölthető innen: DUNDER.HU-ASZF-20130630-ig-ervenyes.

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben