A PLT webes imidzsvideóval kampányol

  • Dunder Krisztián
  • 0 hozzászólás

A közelmúltban megújult zalaihirlap.hu (és a további négy PLT-s helyi portál) kampányjátékba kezdett. Nem lenne ebben semmi említésre méltó, de most mégis van. A Pannon Lapok Társasága sok év lélegeztetőgépen tartás után meggyógyította a beteget, s nekikezdett helyi portáljai hazai piaci felzárkóztatásának.

A kampányjátékból látszik, hogy „vidéki” fronton meglepően sok energiát tettek bele. Bár ergonómiailag hagy kívánnivalókat maga után a játék felülete, de a többi teljesen rendben van: regisztrációs adatbázis-építés zajlik, a látogatók pontokat gyűjtenek, vannak napi nyeremények és főnyeremény, tudás alapú kérdések és torpedó játék.

Igazából a játékkal együtt debütáló videó az, amire a leginkább szeretném felhívni a figyelmet. Miért? Talán azért, mert korábban nem nagyon láttam tartalomszolgáltatókhoz köthető jó hazai videót (leszámítva az Index brutál-death-metál őrületét). A videóban az Up frontembere, Ujvári Péter rockabilly frizurában bőrszerkóban csajozik. A filmet a Webimpex ügynökség készítette, Egri Viktor rendezte, az operatőr Spáh Károly, a kreatív Dávid Imre.

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

0 hozzászólás
Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben