EGYEDI KÉPZÉSEK ONLINE ÜZLET, MARKETING, TECHNOLÓGIA TERÜLETEN

Képzések

Az online világ rendkívül gyorsan változik. A hirdetési rendszerek egyre szofisztikáltabbak, a közösségi média (főként a facebook) eszközök hetente újítanak, a technológiában százával jönnek az új szabványok, a designban folyamatosan változnak a trendek. Ember legyen a talpán, aki ezt követni tudja, különösen a napi munka mellett.

Kérj ajánlatot belső képzésre Dunder Krisztiántól! Fotó: Szúdy Péter

Kérj ajánlatot belső képzésre Dunder Krisztiántól! Fotó: Szúdy Péter

Vállalati képzések

A válság a legtöbb helyen a képzésre fordított időt vette el: a nagyobb válallatoknál háttérbe szorultak a drága képzések, a kisebbeknél a távozó munkaerőt nem pótolták, így a kevesebb létszámra sokkal nagyobb napi terhelés hárult. Ez az elmúlt években keveset javult, sok munkatárs egyre avittabb tudással rendelkezik az online világot illetően, így egyre nehezebb felelős döntéseket hoznia:

A vállalati képzések előnye

A DUNDER.HU kiváló ár-érték arányú képzéseket tud a Te cégednél is tartani, folyamatos, friss és gyakorlati tapasztalattal a háttérben. Mik a DUNDER.HU képzések előnyei (USP)?

 

Képzési tapasztalat

Dunder Krisztián az elmúlt 10 évben számos közép- és nagyvállalatnál (Axel Springer, Pannon Lapok Társasága, Café csoport, EGIS Gyógyszergyár Nyrt., Meló-Diák, stb.) tartott belső képzéseket. Komplett sales részlegeket tanított online értékesítésre, cégcsoportoknál megtanította a közép- és felsővezetőket közös nyelvet beszélni a többi területen dolgozó kollégával, nagyvállalati termékmenedzsereket segített abban, hogy sokkal gyorsabban tudjanak döntéseket hozni a napi munkában.

Képzés árak

Tekintettel arra, hogy a képzések minden esetben egyedi tematika szerint kerülnek összeállításra, a képzések ára jelentősen függ a tematikától, az alkalmak számától, a helyszíntől, a vendégelőadók számától. Bemutatkozó előadás (1-1,5 óra) vállalatok számára egyedi tematikával már 85 000 Ft + ÁFA ártól elérhető, közösen összeállított képzési tematika esetén pedig pontos árajánlatot tudunk készíteni. Kérjük, keress bizalommal elérhetőségeinken!

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben