SZAKCIKKEK, PREZENTÁCIÓK, WEBCASTEK, INTERJÚK PORTÁLOKON

Szakmai cikkek

A tanácsadói tevékenységem 2009-es elkezdése óta rengetege írott és elektronikus médium interjúvolt meg (Kreatív, BrandTrend, Világgazdaság, Médiapiac.com, Digital Hungary, SocialTimes, stb.). Emellett több tucat nívós szakmai konferencián vettem részt előadóként, moderátorként, kerekasztal résztvevőjeként, melyekből rengeteg értékes tartalom született. Bár az írott publikációkra viszonylag kevés idő jut, mégis rengeteg izgalmas témával foglalkoztam az elmúlt években, melyekből alább található egy rövid válogatás.

Előadások

A jelentősebb hazai konferenciákra (Internet Hungary, stb.) készített egyedi előadás anyagokat a Scribden, Slideshare-en is elérhetővé tettem, néhány előadást YouTube-ra is feltöltöttem, többnyire webcast (videocast) formátumban.

Szakmai cikkek a Médiapiac szaklapban

A Médiapiac.com rendszeres szerzőjeként több mint 30 cikket írtam eddig. A szakcikkek az internetes és mobilos világot járják körbe, főként üzleti, marketing szempontból. Számos cikkem elsőként foglalkozott a témával Magyarországon, magyar nyelven. Néhány cikk linkje alább:

BrandTrend interjúk

Kőszegi András kétszer is meghívott rádióműsorába a Gazdasági Rádióban. Az első alkalommal a multinacionális márkák (úgymint Coca-Cola, Nike) online és közösségi jelenlétéről beszélgettünk, két évvel később pedig a hazai online világ aktuális trendjeiről, a tartalomszolgáltatás és a mobilalkalmazás-piac jövőképéről.

Konverziónövelésről a Webshoplaborban

A Webshopexperts felkérésére írtam 2012-ben egy összefoglalót, hogyan növelhetik webáruházak a konverziót. A 10 pontba szedett cikk általánosságban minden webáruházra alkalmazható tanácsokat tartalmaz.

SocialTimes facebook előadás

A SocialTimes (ma már SocialDaily) 2011-ben rendezte meg a SuperSocial konferenciát. Ekkor a facebook abban a fázisban volt Magyarországon, hogy már kezdett kimutatható lenni a forgalomterelő (látogatottság) képessége. Ebben a témában készítettem egy saját kutatást, és osztottam meg a közönséggel. A rövid, 7 perces előadás itt megtekinthető.


 

A videós önéletrajz elterjedésének lehetőségei

A video CV 2006 óta időről-időre feltűnt az interneten. Az elmúlt években viszont egyre több olyan online szolgáltatás jön létre, amely videointerjúval képes kiegészíteni az álláskeresés folyamatát. A HR Portál és a CV&More 2013 tavaszán egy teltházas szakmai napot szervezett, ahol én a videós önéletrajzok helyzetéről, lehetőségeiről tartottam előadást. A félórás előadás itt újra megtekinthető.

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben