Damjanovich Nebojsa leigazolt az allegroup.hu-hoz

 • Dunder Krisztián
 • 1 hozzászólás

Damjanovich Nebojsa mától a vaterát is üzemeltető allegroup.hu megbízott marketing igazgatója (CMO). Az elmúlt 10 évben független tanácsadóként dolgozó kollégát a váltás kapcsán kérdeztem.

– Hogyan és miért merült fel a neved az allegroup.hu Kft. megbízott marketing igazgatói (CMO) pozíciójára és miért vállaltad el?
– Anno a Vatera Kft-től, most pedig az allegroup.hu-tól szinte minden évben kaptam egy-egy megbízást az online marketinggel kapcsolatban, így a céget kívül-belül jól ismerem. Gondolom, ez vezérelte Csupor Erik ügyvezetőt, hogy ebben a pillanatban gondoljon rám. Nem utolsósorban az is fontos szerepet játszott, hogy a marketing részlegen több ember járt valamelyik online marketing képzésemre, így nem lesz ismeretlen a társaság.

– Sikeres tanácsadói ügyfélkört építettél ki az elmúlt tíz évben, több iparágban is kipróbáltad magad. Mi lesz a létező ügyfélköröddel?
– Büszke vagyok arra, hogy nem volt sok ügyfelem, de azok, akik voltak, többször kerestek meg megbízásokkal, azaz szinte évente dolgoztunk együtt. A 10 év alatt leginkább a gyógyszeriparban és a szállodaiparban voltak megbízásaim, de persze más iparágakban is. Biztos vagyok benne, hogy az eddigi ügyfeleim találnak megfelelő tanácsadó céget, aki tud majd segíteni online marketing kérdésekben is.

– Azt hallani, hogy a megbízásod év végéig szól. Igaz ez? Milyen felelősségre és lehetőségekre számítasz ez idő alatt az allegroupnál?
– A megbízásomról sajnos bővebben nem tudok nyilatkozni. Most az a legfontosabb, hogy az eddigi marketing igazgatótól, Lakinger Józsitól – aki nagyszerű online marketing szakember – átvegyem a feladatokat és segítsek a projektek kivitelezésében, valamint a marketing részleg irányításában. Ez már nagy felelősség, és kérdés, hogy év végéig a munkám eredményei egyáltalán láthatóak lesznek-e.

– Mire számíthatnak az allegroupnál dolgozó munkatársak Tőled?
– Mindenképpen a tapasztalatomat és az alaposságomat szeretném átadni a munkatársaimnak, bár nagyszerű szakember gárdáról beszélünk. Tudtommal ma Magyarországon nagyon kevés olyan cég van, ahol ennyi és ennyire erős online marketing szakember található, mint az allegroup.hu-nál. Igazán büszke vagyok arra, hogy együtt dolgozhatunk.

– Nem tartasz-e a rövidtávú túlterheltségtől, kiégéstől?
– Nem hiszem, hogy ilyesmi előfordulhat, de az embernek tudnia kell kikapcsolódnia és feltöltődnie. Boldog házasságban élek, januárban babát várunk – engem ez tölt fel energiával.

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

1 hozzászólás
 1. Mutt Catts
  2012. április 13. péntek

  Blogokon és fórumokon sok helyen írják a felhasználók, hogy a vatera (és a teszvesz kistesó) arctalan. Én ezernél több + értékeléssel pontosan tudom miért és szerintem az üzemeltetők is.

  Kíváncsi leszek, lesz-e változás e-téren.

  Szerintem érdemes lenne leereszkedni a felhasználókhoz. Talán a legnagyobb feladat lehet a bizalom fenntartása.

Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben