Susan Boyle könnyekig ható videója

  • Dunder Krisztián
  • 1 hozzászólás

Először azt gondoltam, arra helyezem a hangsúlyt, hogy a Britain’s Got Talent produkció milyen sikeres vírusvideót rakott össze. Aztán, miután megnéztem a hétperces videót, már teljesen mást gondoltam: nem ez a lényeg. Nem csak annak lehetünk szemtanúi, ahogy a Susan Boyle hype tízmilliókat ér el weben a közösség erejével angol nyelvterületen három nap alatt, hanem annak is, ahogy – hacsak pár percre is – nem a napi gondok foglalkoztatnak minket. Miután megmutattam barátaimnak a videót, többen írták azt, hogy belekönnyeztek. Nem csodálom.


A viralvideochart.com aktuális listavazetője ez a videó, e bejegyzés írásakor már több mint 23 millióan nézték meg (youtube 12 millió, embed kizárva!), s közel 3 000 blog hivatkozik rá, az angol nyelvterületen túl Dániában, Portugáliában, Svédországban és Kínában foglalkoztatja a látogatókat . 

Susan Boyle rajongói oldal indult, a The Sun (nem SÜN) arról ír, hogy Demi Moore végigsírta Susan produkcióját. Neki meg Ashton Kutcher ura szólt, hogy nézze, aki közben elhintette twitteren egymillió követőjének, hogy ezt látni kell.  A Wall Street Journal bloggere, Andrew LaVallee is megemlékezik a Susan Boyle lufiról. Igen, lufiról, Ő írta .

Susan Boyle 47 éves, munkanélküli, 12 éves kora óta énekel, főleg templomban. Elaine Paige a példaképe, s az I Dreamed A Dream című dallal (Nyomorultak) mutatta meg hangját a világnak.

Azt hiszem, a közelmúlt példásan gyorsan kinőtt, s majd szép lassan eltűnő jelenségéről van ismét szó. Jön, lát, reméljük, győz, de legalábbis nyerni biztos fog. Tízmilliók Tízperces Tiszteletét.

A hivatalos Britain’s Got Talent weboldalon érdekes infókat találni még Susan Boyle-ról.

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

1 hozzászólás
  1. 2009. december 17. csütörtök

    Ahogyan Ashton követőinek száma is időközben megnégyszereződött (Britney is alig marad le a 4 milliótól), úgy Susan Boyle is világsztár lett. Az év egyik legnagyobb és legjobb meglepetése „I Dreamed A Dream” című albuma és Susan Boyle sikere világszerte.

    Hivatalos oldal magyarul:
    http://www.susanboylemusic.com/hu

Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben