NetMiniszterelnök-választás 2010-ben

  • Dunder Krisztián
  • 0 hozzászólás

Az idei Internet Hungary konferencián jelentette be kerekasztal-beszélgetés formájában a konferenciát szervező Média Hungária ügyvezető-tulajdonosa, Csermely Ákos és a Heti Válasz lapigazgató-helyettese, Bánhegyi Zsófia, hogy koprodukcióban elindítják a NetMiniszterelnök játékot.

A kiírás a www.legyelte.hu címen található. A játékban 18-22 év közötti természetes személyek vehetnek részt, a nevezési feltételek, az időzítés a weboldalról letölthetőek. December 18-ig lehet jelentkezni, a jelentkezők közül egy a média és on-line szakma területén ismert szakemberekből álló zsűri dönt arról, kik jutnak a döntőbe. A konferencián elhangzott, hogy Baló György biztosan zsűritag lesz, a többiek kilétéről még nem született döntés.

A kiválasztott fiatalok február és március hónapban kampányolhatnak, a kiírás szerint bátran használhatják az internet adta közösségi és interaktív eszközöket, sőt, munkájukhoz webes és kampánytanácsokat is kaphatnak. Arról, hogy ki lesz végül a NetMiniszterelnök, on-line szavazás útján döntenek az internetezők 2010. április elsején.

Az eredményhirdetésre másnap kerül sor. A győztes 500 000 Ft készpénzjutalomban részesül, de ami ettől talán fontosabb, hogy egy éven át viselheti Magyaroszág NetMiniszterelnöke címet, programjáról, az elért eredményekről beszámolhat a Média Hungária 2010 és az Internet Hungary 2010 konferenciákon, valamint a Média Hungária konferenciairoda által szervezett klubesteken is. A játékról, a kampányról, az egyéves tevékenységről a Heti Válasz hetilap és a www.legyelte.hu weboldal is ír majd.

A konferencián az is elhangzott , hogy az ötlet egyébként kipróbált: Lead India néven vált ismertté, s terjedt el a nemzetközi szakmában is a projekt, amelyet a The Times of India angol nyelvű napilap kezdeményezett. A magyar változat jócskán átdolgozva, lokalizálva hordozza magában az eredeti projekt alapjait.

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

0 hozzászólás
Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben