Social láz lett Vera és Berci harcából

  • Dunder Krisztián
  • 2 hozzászólás

Vatera Vera és Berci felforgatták az elmúlt napokban a blogoszférát és a közösségi médiát. Az első Vatera Vera videó óta Berci is jelentkezett, de itt korántsem ért véget a párbeszéd. Nem csak Vera Obama dedikált könyves videója látott ugyanis az elmúlt napokban napvilágot, Berci is üzent ismét Verának. Sőt, a netes párbeszédekből már azt is tudjuk, ki Vatera Vera.

Vatera Vera pár napja elkezdte nyomni az Obamás könyvet a YouTube-on. Ott egy hozzászóló Verát Sallai Nóraként azonosította, aki a Szegedi Nemzeti Színház próza tagozatosa, 29 évesen több díjjal a háta mögött.

A weben már követhetetlen, ki mögött ki áll, van-e bármilyen összefüggés a kampányt illetően, vajon a vatera valóban tartogatott-e Bercis szálat későbbre, stb. Tegnap viszont Berci újra üzent Verának, a második videón depós utalás nélkül. Biztos, hogy ez még nem a vége.

A legjobb videó viszont eddig ez a feliratozott itt.

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

2 hozzászólás
  1. […] This post was mentioned on Twitter by k_dunder, @M i-magazin. @M i-magazin said: RT @k_dunder Berci másodszor üzent Vatera Verának: http://bit.ly/3lzBUZ, igazi social láz. […]

  2. kisvirag
    2009. november 19. csütörtök

    Bercinek „vége”, lehull a lepel.

    http://www.youtube.com/watch?v=z9PL3x6R_N8

Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben