Trükkös Samsung video… és a leleplezés

 • Dunder Krisztián
 • 2 hozzászólás

A „Technivator Team” név mögé „bújt” Samsung nagyon jó stratégiát választott a Samsung i8910 HD készülék promójához. A 8 Megapixeles HD felbontású videót rögzíteni képes telefon trükkös videóját több mint egymillióan nézték meg. A Mashable az idei top10 vírusvideo közé is beválasztotta. Lássuk az eredeti és a leleplező videót is.

Az első videón magát a trükköt láthatjuk a láthatatlanná váló kameráról. Érdemes HD minőségben (is meg)nézni, van egy pár kisebb árulkodó részlet.

 

A Samsung csapat egy hónap gondolkodási időt adott arra, hogy készülhetett a fenti videó, majd szintén a YouTube-on felfedte a titkot. Ez a videó egy picit hosszabb, de érdemes megnézni, a végén egyértelművé válik minden.

 

A Samsungnak nem ez volt az első ilyen akciója, pl. az Omniát is hasonló videóval promózta 2008-ban a YouTube-on. A Samsung Omnia i900 kicsomagolásnak álcázott videóban életre kel a doboz…

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

2 hozzászólás
 1. Tamás
  2009. december 9. szerda

  zseniális!

 2. Wasa
  2010. január 14. csütörtök

  Hehe jó kis átverés

Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben