Konverzióoptimalizálás – ingyenesen letölthető útmutató

 • Dunder Krisztián
 • 2 hozzászólás

CROAz online marketingben nem új fogalom a konverzió, mely során egy általunk előre definiált cselekvést végrehajt egy internetes felhasználó: feliratkozik a hírlevelünkre, webáruházunkban megrendel egy terméket, stb.

Most ingyenes útmutatót kínál a DUNDER.HU, melyből megtudhatja, mi történik a konverzió optimalizálása során, hogyan növelheti a konverziót, miközben a költségeket akár csökkenti is.

 

Mire jó a konverzióoptimalizálás?

Mérheti és optimalizálhatja kampányait, hirdetéseit, a forgalomterelő felületeket, de egyre tudatosabban tervezheti a gépházban lévő dolgokat is: a weboldal felhasználói élményét, a rendelési felületek használhatóságát, a munkafolyamatok egyszerűségét, s következtetéseinek már másnap kimutatható üzleti eredménye lehet.

Komoly problémák forrása ugyanakkor (és jelentős pénzkidobás az ablakon), ha online szolgáltatásában nem a megfelelő dolgokat méri, vagy méri, de nem változtat, nem teszteli, hogyan lehetne egységnyi pénzből több ügyfelet szerezni, vagy az egy ügyfélre jutó egységnyi költséget csökkenteni. Olvassa végig 28 oldalas konverzióoptimalizálási útmutatónkat, vagy töltse le oldalunkról, vagy a scribd.com-ról (sok más előadásunk, tananyagunk társaságában), s Ön számára is egyértelművé válik majd, jó úton jár-e online szolgáltatásával. Ha tetszett a munkánk, kérjük, e bejegyzés végén nyomjon egy like-ot.

Konverzióoptimalizálás útmutató

Tanácsadó és a Growww Digital digitális marketing ügynökség társalapítója. Rendszeres konferencia előadó, a Digitális sikertörténetek 1-2. szerzője.

2 hozzászólás
 1. 2012. március 2. péntek

  Nagyon jól összeszedett leírás. Az A-B tesztről olvasható értékelhető példát szívesen olvasnék.

  Konverzió optimalizálást vállaltok? :D

 2. 2012. március 2. péntek

  Köszi a kommentet!

  AB teszt: készülünk egy sokkal részletesebb anyaggal is, az sok ilyen példát fog tartalmazni, addig az Evolution konferenciáról Gócza Zoltán, Kolozsi István és Fehér Márton előadását merem javasolni, láttam, jók voltak: http://www.evolution.hu/prezentaciok/

  Ha a CRO-s kérdésed nem költői, írj nyugodtan egy e-mailt, de azt fontos tudni, hogy csak egy bizonyos üzemi méret fölött éri meg igazán külső segítséget hívni.

Szólj hozzá

A legjobb felhasználói élmény érdekében az oldal cookie-kat használ. Bővebben